СВІТОВІ ЕКОНОМІЧНІ КРИЗИ І УКРАЇНА: ЗАХОДИ АНТИКРИЗОВОГО УПРАВЛІННЯ З УРАХУВАННЯМ ДОСВІДУ КРАЇН ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ

Людмила Михайлівна Алексеєнко

Анотація


Алексеєнко Л. М. Світові економічні кризи і Україна: заходи антикризового управління з урахуванням досвіду країн Європейського Союзу.

 

15–22 вересня 2007 р. в Анталії (Туреччина) відбулася Дванадцята міжнародна наукова конференція “Проблеми економічної інтеграції України в Європейський Союз: світові економічні кризи і Україна”, організована Міністерством освіти і науки України, Тернопільським національним економічним університетом за участю Університету імені Й.-В. Гете, Франкфурт-на-Майні (Німеччина); Технічного університе-ту Західної Македонії, Козані (Греція); Політехнічного університету Каталоні, Барсе-лона (Іспанія) та інших вищих навчальних закладів. В її роботі взяли участь провідні вчені, державні діячі, працівники фінансово-кредитних установ та викладачі вищих навчальних закладів.
  На пленарному та секційних засіданнях учасники конференції вели обговорення за такими напрямами: теорія економічних циклів і криз; специфіка сучасних глобальних, локальних і національних економічних криз; фінансові аспекти глобальних, локальних і національних економічних криз; політика антикризового управління з урахуванням досвіду країн Європейського Союзу й уроки для України.


Повний текст:

PDF>PDF

Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.


ISSN 1818-5754 (print), ISSN 2415-3672 (online)
Західноукраїнський національний університет
© «Світ фінансів», 2004-2019